събота, 16 януари 2016 г.

Нужно ли е дистрибуторът да има опит в продажбите?

Без съмнение всяко придобито умение, което може да бъде приложено в мрежовата компания, е предимство. Но опитът в продажбите не е толкова важен в този бизнес. Вълнуващото относно мрежовия маркетинг е, че той е бизнес "от човек към човек". И хората използват повече своите човешки умения, отколкото уменията си да продават. Понякога най-успешните хора в мрежовия маркетинг са онези, които не използват техники или стратегии за продажба. Защото повечето хора разпознават това и не го одобряват. Повечето предпочитат ентусиазма, сърдечността и доверието, чувството за това, че събеседникът им е искрено заинтересован от тях и онова, което правят. Мисля, че уменията да бъдеш във взаимоотношения с хората са абсолютно всичко, което е необходимо в мрежовия маркетинг.
Мрежовата компания се занимава със служителите. Тя се грижи за продуктите. Тя се занимава с производството, складирането и ценообразуването, опаковането, доставянето, проучванията и разработките, контрола на качеството, рекламата, счетоводството и разплащанията. Ние, дистрибуторите сме свободни просто да изграждаме нашата организация. Трябва единствено да препоръчваме компанията. Кой е най-подходящия човек да препоръчва продуктите на компанията? Отговорът е - доволният клиент. Това е реклама "от уста на уста". Ние непрекъснато споделяме информация и препоръчваме нещо на наши близки и познати. По този начин ние продаваме. Да, ние не сме продавачи, но нечия индустрия печели от нашите препоръки. Разбирате ли...ние правим безплатна реклама на различни индустрии, препоръчвайки техни продукти или услуги. Не е ли нормално да бъдем възнаградени за нашата препоръка? Рекламата "от уста на уста" е много по-успешна, защото се основава на взаимоотношенията между хората. Ние се ползваме с доверие сред нашите познати. Вероятно вече познавате хора, занимаващи се с индустрията мрежов маркетинг. Вероятно и вие сте опитвали, но без резултат. Вероятно сте чували за мрежов маркетинг, но са се намирали хора да ви разколебаят.


Но с увереност мога да твърдя, че успехът зависи от това как ще подходим към бизнеса. - дали сериозно или като към хоби. Това зависи само от ТЕБ! Не е правилно да приемате чуждия успех или неуспех като определящ фактор за онова, което вие ще постигнете. Той ще бъде такъв, какъвто вие го направите. Може да не вярвате, че ще изградите голяма структура, но сте упорит и постоянно информирате хората за бизнеса и продуктите, неминуемо ще попаднете на някой, който ще умее да изгради голяма организация като част от ВАШАТА организация. Просто трябва да бъдем достатъчно добри и да включваме заинтересовани хора. Упоритостта и повторението на това достатъчно пъти, води до успешни взаимоотношения с вашите дистрибутори и страхотен резултат влизайки те във вашият екип. Така ще намирате и още и още. Ето защо това е най-прекрасния бизнес в света. Защото позволява на всички средностатистически хора да осъзнаят, че са успешни ако просто проявяват упорство. Мрежовият маркетинг позволява на много заети с професията си хора да получават допълнителни доходи и да имат шанса лично те или някой от тяхната организация да спонсорира УСПЕШНИЯ човек. Можете ли и вие да правите това и да бъдете успешни? Не ви познавам, но мисля, че можете!
Има хора, които са работили в мрежов маркетинг преди години и не са постигнали добри резултати. Но после отново са се включили в бизнеса и са спечелили много. Днес този бизнес се е превърнал в истинска професия. Причината толкова много хора да се включват в мрежовия маркетинг е, че те искат да имат контрол върху живота си, искат качествен живот. И мрежовият маркетинг им предлага това.

Ако информацията ви допада и имате въпроси, пишете на mega55@mail.bg

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт






Няма коментари:

Публикуване на коментар

EARN MONEY FROM YOUR WEBSITES!

  ...